Veiligere websites en extra omzet met managed SSL

Meer vertrouwen, meer omzet
  • Meer omzet met groene adresbalk

  • Geschikt voor zakelijke websites en webshops

  • Volledige traject wordt door ons geregeld

  • Naadloze en automatische installatie op agency hosting

vanaf
€ 2
per maand

Whitelabel mail
€ 2per maand
aantal domeinnamen1
beschrijvingwhitelabel mail
zoals: mail.jebedrijf.nl
levering1 werkdag
facturatie12 maanden
Bestellen
Groene adresbalk (EV)
€ 8per maand
aantal domeinnamen2 (met/zonder www)
beschrijvingcertificaat voor websites
met groene adresbalk
leveringVandaag bestellen = maandag geleverd
facturatie12 maanden
Bestellen
Features
Meer omzet met groene adresbalk
SSL met groene adresbalk (EV SSL) straalt meer vertrouwen uit dan websites met enkel DV SSL (zoals Let's Encrypt). De cijfers spreken voor zich: 57,8% van bezoekers geeft aan dat ze meer vertrouwen hebben in websites met EV SSL.
Hoger in de zoekresultaten
Google en andere zoekmachines belonen websites met SSL. De kans is groot dat websites met EV SSL in de toekomst extra beloond worden door zoekmachines.
Fully-managed
EV SSL blijkt vaak lastig te verkopen aan klanten omdat het certificaat ieder jaar opnieuw gevalideerd moet worden. Daarnaast moet je het SSL-certificaat installeren. Al met al best wat werk voor de klant, en dat elk jaar weer.

Wij nemen het grootste deel van het traject voor je uit handen. Je klant hoeft alleen een e-mail te beantwoorden en een telefoontje aan te nemen. Daarna wordt het certificaat uitgegeven en automatisch opgeleverd. Zo kun je EV SSL doorverkopen tegen een aantrekkelijk tarief.
Waarom EV SSL?

Met een SSL-certificaat beveilig je de verbinding tussen de website en de bezoeker. DV SSL-certificaten zijn tegenwoordig gratis te verkrijgen met Let's Encrypt. Omdat vrijwel iedere website tegenwoordig een DV-certificaat heeft, halen browsers het slot-icoon voor 'normale' DV-certificaten weg.

Alléén als je website een EV SSL certificaat heeft, zullen bezoekers het slotje nog zien. Het slotje zorgt voor vertrouwen bij bezoekers, wat leidt tot meer bezoekers en hogere omzet. Daardoor is EV SSL onmisbaar voor webshops en zakelijke websites.

Direct Contact

Professioneel advies over SSL-certificaten?

icon-phone

Bel nu: 040 - 711 44 96

icon-mail

Mail nu: advies@cyberfusion.nl